Bussresor / Skolresor

Ni beställer – vi kör!

FÖRETAGSRESOR

GRUPPRESOR

SKOLSKJUTS

Bussresor i Eda och Arvika

Kontakta oss gärna vid företagsresor och annan beställningstrafik.

Skillingmarksbuss är ett busstrafikföretag som bedriver beställnings- och linjetrafik samt skolskjuts i Eda kommun.

Vi finns i vackra Skillingmark i Västra Värmland och vänder oss till föreningar, företag och privata arrangörer i  Sverige och Norge.

Vi har fräscha bussar från 16-52 passagerare och vi utför den transporten kunden vill ha och hjälper även till med bokningar och förslag på resmål.

 Vi tar Er dit Ni vill!

Skolskjuts i Eda

Vi bedriver sedan många år tillbaka skoltrafik åt Eda kommun och det är ett nöje att få transportera alla fina barn till skolan varje dag.

Direktnummer skolbussar:
Skolbuss 2   076 80 80 538 (Lage)
Skolbuss 5  070-575 68 75 (Kristoffer)
Skolbuss 7   070-62 10 638 (Martin)

Kom ihåg att synas i mörkret

För din största säkerhet under mörka årstiden: bär på reflexer och helst reflexväst. På så sätt syns du tydligt i mörkret.

  • Var alltid ute i rätt tid på anvisad hållplats. Bussen avgår vid uppgjord tid och väntar inte då flera barn står och väntar efter vägen.
  • Stå stilla vid hållplatsen tills bussen stannat helt. Spring aldrig mot bussen och gå på en och en.
  • Lek inte i grus, snö eller liknande innan du går på skolbussen då blöta och smuts kan bli kvar i sätet i bussen efter dig och bussen hämtar flera resenärer när du gått av.
  • Använd alltid reflex under den mörka tiden på året för att bussföraren och andra trafikanter ska se dig då du väntar på bussen.
  • Vi sitter med bältet på under hela resan tills bussen har stannat vid skolan.
  • Tänk på allergikerna och använd inte starka parfymer eller kläder som används i anslutning till djur om detta är möjligt.
  • Bråk accepteras inte i våra bussar. Elev som inte sköter sig efter tillsägelse kommer att rapporteras till skolan för vidare åtgärder efter att förälder först informerats.
  • Tänk alltid på att fråga chauffören om plats finns för exempelvis pulkor och liknande om du vill ha med det till skolan.

Boka bussresa

Varmt välkommen att ringa eller maila för mer information!

Skillingmarksbuss AB
Västra Boda Kull
670 43 SKILLINGSFORS